Over ons

Over Euromaster

Euromaster (dochter van de Michelin Groep) is één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. In een wereld die voortdurend in beweging is, bedienen wij onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Zo zijn particulieren, leasemaatschappijen, vrachtwagenparken, landbouw- en industrieklanten bij ons in goede handen.

Met een landelijke dekking is er altijd een Euromaster garage in de buurt waar je terecht kan voor banden en services, zoals uitlijnen, balanceren, airco , remmen, accu’s en ruitenwissers. En met onze mobiele service komen we naar je toe, waar en wanneer je maar wilt.

De geschiedenis van Euromaster

Euromaster is één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. Het merk en de keten zijn gegroeid vanuit een lange traditie. Eind jaren 60 ontstond het ATS netwerk (later ATS Euromaster) in Groot-Brittannië. Rond 1990 startte de acquisitie van bandenspecialisten in diverse Europese landen. In 1991 ontstond het merk Euromaster.


In 2003 volgde een aanzienlijke geografische expansie met de integratie van Viborg, met meer dan 500 vestigingen een belangrijke speler in Noord-Europa. Tussen 2004 en 2008 groeide het Euromaster netwerk in Frankrijk, Duitsland, Polen, Spanje en Zweden, in 2009 gevolgd door Roemenië en Polen en in 2010 Noorwegen en Italië. In 2010/2011 breidden Duitsland en Spanje hun franchisenetwerk uit met ruim 500 vestigingen van onder andere de groep Servirueda en Rodi.


In 2013 startte Euromaster de transformatie van bandenspecialist naar banden én voertuigonderhoud. Op dit moment is Euromaster aanwezig in 17 Europese landen met ruim 2.300 vestigingen. In 2019 hebben wij ervoor gekozen onze om de activiteiten te concentreren op banden en services die bijdragen aan een optimaal rijcomfort. Daarmee willen wij onze positie als bandenspecialist versterken. Onze klanten kunnen ook bij ons terecht voor allerlei klein onderhoud, zoals airco service, accu's, olie verversen, ruitenwissers en remmen.

Nieuwe collega’s

Bij Euromaster staan medewerkers op een voetstuk. Je krijgt de ruimte en de mogelijkheden om binnen dezelfde organisatie heel wat mooie stappen te maken. Of je nou binnenkomt als monteur in één van onze vestigingen of als back-officemedewerker op het hoofdkantoor, kansen genoeg om je te blijven ontwikkelen.

Wat mag je dan verwachten? Een veilige plek waar je mooie stappen kunt maken, met een fijn team waarop je kunt bouwen. Met de persoonlijke familiecultuur van een klein bedrijf, maar wel met de zekerheid en het perspectief van een grote organisatie met een nog groter moederbedrijf. Een écht goede baan met zekerheid. Je mag dan wel voor ons werken, maar als jij bereid bent om alles te geven, werken wij minstens zo hard voor jou. Ervaring of niet, alles wat je niet weet, leren wij je gewoon in onze Euromaster Vakschool.

Wat is jouw Masterplan?

Naar vacatures