Over ons

Over ons

Over Euromaster

Euromaster is het grootste Europese netwerk voor banden en services. Wij bedienen particulieren, leasemaatschappijen, vrachtwagenparken, landbouw- en industrieklanten en zijn aanwezig in 17 Europese landen met ruim 2300 garages. In Nederland is Euromaster aanwezig met ruim 100 garages en zo’n 150 mobiele units (bandenbussen, pechservicetrucks, mobiele uitlijners).

Autobezitters kunnen ook gebruik maken van onze mobiele service: de Euromaster Bandenbussen rijden door heel Nederland om banden te monteren. Particulieren kunnen naast banden bij ons terecht voor diverse services, zoals uitlijnen, balanceren, airco service, accu’s en ruitenwissers.

De geschiedenis van Euromaster

Euromaster is één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. Het merk en de keten zijn gegroeid vanuit een lange traditie. Eind jaren 60 ontstond het ATS netwerk (later ATS Euromaster) in Groot-Brittannië. Rond 1990 startte de acquisitie van bandenspecialisten in diverse Europese landen. In 1991 ontstond het merk Euromaster.

In 2003 volgde een aanzienlijke geografische expansie met de integratie van Viborg, met meer dan 500 vestigingen een belangrijke speler in Noord-Europa. Tussen 2004 en 2008 groeide het Euromaster netwerk in Frankrijk, Duitsland, Polen, Spanje en Zweden, in 2009 gevolgd door Roemenië en Polen en in 2010 Noorwegen en Italië. In 2010/2011 breidden Duitsland en Spanje hun franchisenetwerk uit met ruim 500 vestigingen van onder andere de groep Servirueda en Rodi.

In 2013 startte Euromaster de transformatie van bandenspecialist naar banden én voertuigonderhoud. Op dit moment is Euromaster aanwezig in 17 Europese landen met ruim 2.300 vestigingen. In 2019 hebben wij ervoor gekozen onze activiteiten te concentreren op banden en services die bijdragen aan een optimaal rijcomfort. Daarmee willen wij onze positie als bandenspecialist versterken. Daarnaast kunnen onze klanten bij ons terecht voor allerlei klein onderhoud, zoals airco service, accu's, olie verversen, ruitenwissers en remmen.

Nieuwe collega’s

Met al deze verschillende disciplines zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die van actie en dynamiek houden, ondernemend en flexibel zijn, en graag mee willen groeien en ontwikkelen met ons bedrijf. Affiniteit met de automotive is een pré maar niet noodzakelijk. Als je bij Euromaster gaat werken, groeit die passie voor automotive vanzelf!

Met onze drie kernwaarden – eerlijk, vakkundig en attent – zorgen dat wij het we vertrouwen van onze klanten behouden. En deze waarden zien we dan ook graag terug in het talent dat onze teams gaat versterken. Ben je geïnteresseerd en denk je dat werken bij Euromaster echt iets voor jou is? Bekijk dan eens onze vacatures.

Naar vacatures