Werken bij Euromaster?
'Ik houd van de afwisseling, de verscheidenheid.'

Euromaster is het grootste Europese netwerk voor banden en services. Wij bedienen particulieren, leasemaatschappijen, vrachtwagenparken, landbouw- en industrieklanten en zijn aanwezig in 17 Europese landen met ruim 2300 garages. In Nederland is Euromaster aanwezig met ruim 100 garages en zo’n 150 mobiele units (bandenbussen, pechservicetrucks, mobiele uitlijners).

We zijn dé betrouwbare bandenpartner voor de particuliere en zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet). Zakelijke klanten zijn welkom in onze gespecialiseerde garages of kunnen gebruik maken van onze pechservice. Euromaster is marktleider in banden in het Rotterdams Havengebied en ook op luchthaven Schiphol voor al het rijdend materiaal van o.a. KLM Air France, Martinair, Avia partners en EPS.

Autobezitters kunnen ook gebruik maken van onze mobiele service: de Euromaster Bandenbussen rijden door heel Nederland om banden te monteren. Particulieren kunnen naast banden bij ons terecht voor diverse services, zoals uitlijnen, balanceren, airco service, accu’s en ruitenwissers.

Nieuwe collega’s

Met al deze verschillende disciplines zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die van actie en dynamiek houden, ondernemend en flexibel zijn, en graag mee willen groeien en ontwikkelen met ons bedrijf. Affiniteit met de automotive is een pré maar niet noodzakelijk. Als je bij Euromaster gaat werken, groeit die passie voor automotive vanzelf!

Met onze drie kernwaarden – eerlijk, vakkundig en attent – zorgen dat wij het we vertrouwen van onze klanten behouden. En deze waarden zien we dan ook graag terug in het talent dat onze teams gaat versterken. Ben je geïnteresseerd en denk je dat werken bij Euromaster echt iets voor jou is? Bekijk dan eens onze vacatures.